Narozeniny Jany Sovy Skalové

První jsem na místě já a tak dostávám rajóny (zevláci nestíhají). Po mně dorazí Honza Slavíček, bez Aleny, protože ta předává Peguši. Další včasní jsou Svoboďáci. Pavel a Mirek dojíždí současně, každý z opačného směru. Večer dorazí vlakový čtyřlístek: Zdeněk, Marek, Vojta, Tonda Rybář, posléze Kosáci autem a Alena předavší psa. Také všichni Brunclíci.

Pátek

Místo večera. Altán
Menu. Guláš, salát, medovník, sud piva, dobrá káva
Dárky, dárek trasový - slovník
Marek odjíždí už večer.

Sobota zbytek sudu k snídani. Čerstvé rohlíky, housky a koláče z místní pekárny. Ivan pod pohrůžkou Jitky přijíždí i s cedulí konec 60-ky. Výtka na šéfa. Mirek spěchá do Prahy. Střídá ho Zdena G.

Výlet ke trempské chatě. Borůvky, 2 hřiby. Cesta zpět roklí. Kočár vodou ani terénem neprojel Kapitán zase zachraňuje malého Brunclíka, aby se nestal Tarzanem.

Oběd v hotelu. Přijíždí Vašek a Neužilovi. Obědo-večeře na zahradě u hotelu.

Plzeňsko-šumavská sekce po obědo-večeři ujíždí.

Zase altán- menu: víno, káva, guláš.

Pavel zahazuje neekologický odpad za altán, lahvi za lahví, styl carských důstojníků. Klobouk politý vínem předává Jitce. Fotoaparátem nehází, ale nemůže ho najít.

Bar – oslavenkyně s manželem a Pavel, který se vrhá na místní. Zastaví se, až, když mu vysvětlí, že mají spálená záda. Tomu jako zemědělec rozumí.

Neděle – koupání v Berounce (už bylo v sobotu - 2 účastníci). Dort 999, guláš. Zevláci občas nazýváni dětmi. Odjezd kolem poledne. Jana si konečně může sednout ke slovníku.

nahoru