Lehom 2020

Po mojí váhavé a rozpačité pozvánce se nás letos sešlo celkem 11 počítáno dohromady za všechny dny: od pátku Marek a Janička s děvčaty, Irena Smitková s Petrem a my s Janou. Samozřejmě i Zdeněk, ale nebyl sud, jenom lahváče, tak další večer už nepřišel. Večer na půl hodinky přijela Tatra 613 z Tábora s jedním veteránem. V sobotu odpoledne nás dohonili Vašek Čihák s Janou a dokonce zůstali do něděle i když Vašek to spaní nějak těžce snášel, prý má doma polštář z jiného materiálu...

Nejdřív bylo hodně povídání, takže jsme s Markem hráli až od 9 do 01. V sobotu jsme hned po snídani odjeli na oběd ve 14 hodin na chatě Rovina u Hartmanic a poté na komentovanou prohlídku nově restaurovaného kostela Mouřenec nad Annínem. Nádhera.

Večer jsme opekli buřty a již tradičně vyhnáni kouřem se přesunuli do maštale. Posledními písničkami jsme zavzpomínali na kamarády.

Upozornění: až do Silvestra 2021 platí zákaz dovozu alkoholu do Lehomi! Máte tady těch flašek požehnaně a asi budu muset vyhlásit „nultou“ Lehom na dopití zásob!

Jarda

nahoru